Group chat sex melayu

Satu hari aku disuruh menghantar fail kerumah Susan yang sedang bercuti. So bila dia tau laki dia nikah lain, dia pun minta cerai. Az sering jugak datang kat rumah aku kalau dia ada masa lapang. Semuanya telah terbuang jauh sewaktu memulakan aktiviti ini dulu.

Aku pun pergilah naik teksi kerumah Susan yang terletak di kawasan ekslusif di KL. “Husband I pegi oversea , urusan business dia laa.. Memang benar tak tau no telepon Az sebab aku memang tak pernah amik tau. Setelah selesai semua urusan di pejabat tanah, aku terus ke kedai makan. Kami berbual panjang mengenai rancangan Az nak ke JB dan tempat tinggal nanti. Read the rest of this entry » Hazlina adalah isteri ketiga Dato Hafiz, seorang peniaga yang boleh dikatakan sebagai seorang jutawan jugalah. Berbalik pada Hazlina tadi dia ni orangnya memang cantik. Ntah dari keturunan mana datangnya aku pon tak tau lah. Semuanya tersimpan rapi dalam kotak ingatan aku dan Faris serta semua rahsia disimpan begitu cermat agar tidak terbongkar walau pada sesiapa pun.

Berderau darahku melihat Susan yang menungguku di pintu. Dalam kereta aku terus berfikir mengenai tawaran Az nak ikut aku ke JB. Faris yang masih tidur bergerak perlahan seolah diulit mimpi.

Dia hanya berseluar pendek yang amat pendek dan bersinglet. Aku rapatkan mulutku ke kepala zakar Faris dan menjilatnya. Itulah antara aktiviti ku diwaktu pagi setiap hari.

We're glad to announce that these days are over.

With invite links for groups, all you have to do is send a link to your existing group chat in any messaging service that your friends might still be using.

Aku selalu mengintai pehanya bila dia pakai mini-skirt dan buah dadanya yang selalu terdedah bila dia sedang tunduk. Laki dia nakkan zuriat tapi si Shasha nie tak dapat bagi anak sebab mandol. Comel cam mak dia jugak taklah mengikut macam bapak dia yg tak ensem mananya. Kenal kenal gitu jek sebab kami mendiami pada deretan rumah yang sama. Aku kenal Az ni pon melalui bini aku yang memang cukup kenal dengan dia sebab dia orang bekerja satu bangunan tetapi berlainan pejabat. Dipendekkan cerita, satu malam tu sedang aku membaca surat khabar, lebih kurang dalam pukul 9.30. Aku lihat Wawa masih lagi tidur mengiring dengan tangannya memeluk Faris manakala Faris tidur terlentang. Tiada perasaan cemburu atau sakit hati antara aku dan Faris.Sampai dipintu rumah Susan, aku pun tekan loceng dan pintu gatenya dibuka secara automatik. Next month baru balik dan anak I hantar rumah nenek dia untuk beberapa hari. Kami berhenti di situ jek selepas Az memberikan no telepon dia. Kang amende plak bini kawan aku cakap sebab dia pon dah tau yang aku ni dah ada bini anak. Az menyatekan yang tempat tinggal tak jadi masalah sebab dia ada kawan kat sana. Hasil kekayaan suaminya boleh membahagiakan sesiapa juga yang menjadi isterinya atau yang menjadi perempuan simpanannya dari segi material dan wang ringgit. Sejak Dato Hafiz dapat bini baru ni dia dah jarang-jarang balik ke rumah bini no 1, 2 dan 3. Aku memegang zakar Faris yang layu sambil mengurutnya perlahan.Aku pun melangkah ke dalam dengan berdebar-debar maklumlah first time ke rumah boss. Aku terus selesaikan pakaian aku dan terus keluar untuk ke pejabat tanah. Az (nama timangan Hazlina) aku dapat tau bahawa suaminya sudah pon berkahwin empat. Sekejap saja zakar Faris mula menegang dan mengeras.The admin can use the Revoke link option at any time to make the previous link invalid and create a new link.Anyone with Whats App can follow an invite link to join this group, so only share it with people you trust.

Leave a Reply